Free Web Site - Free Web Space and Site Hosting - Web Hosting - Internet Store and Ecommerce Solution Provider - High Speed Internet
Search the Web
Sawala Budaya
Tentang SWS | Sejarah SWS | Kagiatan SWS | Organisasi SWS | E-Mail Gratis | Sawala Budaya | Pepeling | Warta SWS | Foto-foto kagiatan | Warta Kasundaan | Link Kasundaan | Webmaster
Klik Kanggo Kaluar

Waktu di SWS

 

 

 


Aya sababaraha hasil Sawala 24 Maret 2001 anu nuju dicobian didukumentasikeun di ieu web, diantawisna :

 

1. Saur Kang Yoseph Iskandar : Sejarah Sunda (130 - 1579 M)

Balik deui ka luhur

2. Saur pa Edi S. Ekadjati : Kebudayaan Sunda, Alternatif dalam menghadapi pengaruh globalisasi

Balik deui ka luhur

3. Saur pa Eka : Faktor Kepemimpinan dalam pengembangan masyarakat sunda

Balik deui ka luhur

4. Saur pa herman Ibrahim : Kepemimpinan politik masyarakat sunda

Balik deui ka luhur

5. Saur Pa Uu Rukmana: Ki Sunda dan Sikap Politiknya

Balik deui ka luhur

6. Saur pa Hidayat : Urang Sunda anu mampuh ngigelan jeung ngigelkeun jaman

Balik deui ka luhur

7. Saur Mas Nanu : Biarkan ungkapan kesenian berbeda

Balik deui ka luhur

8. Saur pa Setiawan : Dampak pergeseran budaya dalam pengelolaan lingkungan dan ekonomi

Balik deui ka luhur

9. Saur Kang Adhuy : Atos ah, sakitu ge abdi mah tos cape ngetikna

 

.........::::::::::::::mugia sawala ieu tiasa jadi cukang lantaran nanjeurna Ki Sunda di jagat raya ieu::::::::::::::........